loading.gif
mobile-banner-bg

24 haziran secim kutlamaları

...
24 Haziran 2018 - Pazar

24 Haziran Seçimleri’nden elde edilen zafer Beykoz’da büyük bir coşkuyla kutlandı. Kutlamayı AK Parti ve MHP'li seçmenler birlikte yaptı.

Türkiye’nin yeni yönetim bicimi olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni hayata geçiren 24 Haziran Seçimleri’nden elde edilen zafer Beykoz’da büyük bir coşkuyla kutlandı. Kutlamayı AK Parti ve MHP'li seçmenler birlikte yaptı.

AK Parti teşkilat mensuplarımızın büyük bir çabaları ile içra edilen seçim kampanyaları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’nin zaferiyle sonuçlanması Beykoz’da büyük bir coşkuya yol açtı. Beykozlu vatandaşlarımız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye yine büyük teveccüh gösterdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti, Beykoz'da  Türkiye ortalamasının çok üzerinde oy aldı.

AK Parti’nin Kavacık’ta ki İlçe Başkanlık Binası’nın önünde başlayan kutlamalar daha sonra Kavacık Kavşağı’nda devam etti. Kavacık Kavşağı’nda toplanan 2 bin dolayında vatandaşımız saatlerce eğlendi… Havaii fişek gösterileri Beykoz’da gökyüzünü aydınlatırken, kutlama alanına gelen Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ve AK Parti Beykoz İlçe Başkanı M. Hanefi Dilmaç büyük bir coşku ve tezahüratlarla karşılandı.