loading.gif
mobile-banner-bg

AK PARTİ BEYKOZ İLÇE TEŞKİLATI DESTANSI BİR GECE YAŞADI

...
28 Şubat 2014 - Cuma

Beykoz Belediye Meclis Üyesi Aday Tanıtım Mitingi’ni gerçekleştiren Ak Parti Beykoz İlçe Teşkilatı düzenlediği gecede adeta destan yazdı.

30 Mart yerel seçimleri öncesi; Beykoz Belediye Meclis Üyesi Aday Tanıtım Mitingi’ni gerçekleştiren Ak Parti Beykoz İlçe Teşkilatı düzenlediği gecede adeta destan yazdı.

 Şahin Köktürk Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen aday tanıtım gecesine binlerce Beykozlu katıldı. Ak Parti Beykoz İlçe Teşkilatı’nın yönetim ve üyelerinin tam kadro katıldığı gecede coşku hiç eksik olmadı.

Ak Parti Beykoz Belediye Başkan Adayımız Yücel Çelikbilek’in de hazır bulunduğu gecenin açılışı, Karadeniz müziğinin sevilen sesi Volkan Aslan ve arkadaşlarının konseriyle gerçekleşti.

Belediye meclis üyesi aday tanıtım gecesinde konuşan Ak Parti Beykoz İlçe Teşkilatı Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Mustafa Gürkan; Ak Parti birlik ve bütünlüğünün gecede tam anlamıyla yaşatıldığını ifade ederek ‘’ Diğer partilerde yaşanan kavga kargaşalar Ak Parti’de yaşanmaz. Seçimlere kadar Beykoz’u sokak sokak, mahalle mahalle, köy köy dolaşacağız. Tüm Beykozlulara yaptığımız hizmetleri anlatacağız. Özellikle 2B sorunun çözülmesi Beykoz için bir milattır. Yıllardır Beykoz’un çözülemeyen mülkiyet problemi, Ak Parti iktidarının sağladığı güven ve istikrar ortamı sayesinde sorun olmaktan çıktı. Yine bu güven ve istikrar ortamında Beykoz’da 5 yıl içinde eğitimden sağlığa, altyapı hizmetlerinden sosyal yardımlara varıncaya kadar her alanda 25 yıllık hizmet üretildi. Beykozlu bunun farkında ve bu farkındalığı 30 Mart seçimlerinde sandıkta gösterecek. Buna yürekten inanıyoruz’’ dedi.

Ak Parti Beykoz İlçe Teşkilatı Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Mustafa Gürkan’ın konuşması sırasında salonda bolca alkış ve Ak Parti tezahüratları duyulurken; Gürkan’dan sonra kürsüye çıkan Ak Parti Beykoz Belediye Başkan Adayımız Yücel Çelikbilek’le birlikte coşku doruğa ulaştı.

Sadece Beykoz’da değil; İstanbul’un tüm ilçelerinde ve Türkiye’nin her yerinde seçimlerden büyük zaferle çıkacaklarını belirten Başkan Çelikbilek; ‘’ Başta Ortadoğu, Balkanlar, Kafkaslar, Arap Ülkeleri, Afrika, Avrupa ve Dünya’nın gözü kulağı bu seçimlerde. Tüm Türk ve İslam coğrafyası liderimiz Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde Ak Parti’nin seçimlerden mutlak zafer kazanmasını istiyor. Beykoz’da 2004 yılında ve 2009 yılında bunu başardık; yine başaracağız. Beykoz, Ak Parti iktidarı dönemiyle birlikte hayal edemeyeceği yatırımlara kavuştu. Beykozlu bize güvendi ve bizde hamdolsun bu güveni boşa çıkarmadık. Önümüzde daha yapacak çok işimiz var. Hep birlikte Beykoz’u daha güzel bir geleceğe taşıyacağız’’ dedi.

‘’Yalanları Boşa Çıkardık’’

Göreve geldikleri günden bugüne muhalefet kesiminin, belediye yönetimi ve parti teşkilatı hakkında akla hayale sığmayan yalanlar söylediklerini ama Beykoz halkının bu yalanlara itimat etmediğini; 30 Mart seçimlerinde de itimat etmeyeceğini belirten Ak Parti Beykoz Belediye Başkan Adayımız Yücel Çelikbilek salonda bulunanlardan; yapılan hizmetlerin tüm Beykozlulara anlatılması, doğruların söylenmesi konusunda hatırlatmada bulundu.

Ak Parti Beykoz İlçe Teşkilatı düzenlediği gecede Beykoz Belediyesi’nin 5 yıllık çalışmalarının anlatıldığı bir tanıtım filmi de gösterildi. Tanıtım filminde gösterilen 5 yıllık belediye hizmetleri salonda bulunanlardan büyük alkış aldı.

Aday tanıtım mitinginin sonunda Ak Parti Beykoz Belediye Başkan Adayımız Yücel Çelikbilek, Ak Parti Beykoz İlçe Başkanı Adem Sefer, Ak Parti Beykoz İlçe Teşkilatı Seçim Koordinasyon Merkez Başkanı Mustafa Gürkan, Ak Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevim Gülşen, Ak Parti Beykoz İlçe Gençlik Kolları Başkanı Fatih Sağlam ve yeni dönem Ak Parti Beykoz Belediye Meclis Üyesi 31 aday kürsünün bulunduğu alana çıkarak birlik mesajı verdi.

Gayet coşkulu geçen 3 saatlik gecede sık sık partililer hareketli şarkılar eşliğinde horon oynayıp halay çekerek gerçek bir Türkiye tablosu çizdi.