loading.gif
mobile-banner-bg

AK PARTİ BEYKOZ İLÇE TEŞKİLATI TEK YÜREK SEÇİMLERE HAZIRLANIYOR

...
24 Şubat 2014 - Pazartesi

Ak Parti Beykoz İlçe Başkanlığı yerel seçimler öncesi çalışmaları değerlendirmek ve birlik mesajı vermek amacıyla buluştu.

Ak Parti Beykoz İlçe Teşkilatı yönetici ve üyeleri, yerel seçimler öncesi çalışmaları değerlendirmek ve birlik mesajı vermek amacıyla Beykoz Korusu’ndaki Hasır Restoran’da akşam yemeği programında buluştu.

 Ak Parti İstanbul Milletvekilimiz Metin Külünk de programa katılarak Beykozlu hemşerilerini yalnız bırakmadı. Programda Milletvekili Külünk’ün yanı sıra Beykoz Ak Parti Beykoz Belediye Başkan Adayımız Yücel Çelikbilek, Ak Parti Beykoz İlçe Başkanımız Adem Sefer ile çok sayıda parti mensubu katıldı.

Önemli mesajların verildiği programda 30 Mart yerel seçimlerine vurgu yapılarak teşkilat olarak çok çalışılması gerektiği, bu yerel seçimlerin Türkiye’nin ve Beykoz’un geleceğini yakından ilgilendirdiği belirtildi.

Ak Parti İktidarı’nın Türkiye’ye ve Beykoz’a kazandırdığı hizmetlerin sunumunun yapıldığı programda partililer hep bir ağızdan Ak Parti Beykoz Belediye Başkan Adayımız Yücel Çelikbilek’e tam destek sözü verdi.

Ak Parti Beykoz Belediye Başkan Adayımız Yücel Çelikbilek de yeni dönem yatırımları ve 2B Projesi ile birlikte Beykoz’un adeta çağ atlayacağını; mülkiyet, işsizlik, trafik gibi konuların sorun olmaktan çıkacağını belirtti ve seçimlerden kesin zaferle ayrılacaklarına inançlarının tam olduğunu söyledi.