loading.gif
mobile-banner-bg

AK Parti Beykoz Vefa Kahvaltısı

...
01 Mayıs 2018 - Salı

AK Parti Beykoz İlçe teşkilatı olarak kuruluşumuzdan bu güne kadar görev almış bütün dava arkadaşlarımızla sabah kahvaltısında buluştuk.

AK Parti Beykoz İlçe Teşkilatı olarak İlçe Başkanımız Muhammed Hanefi Dilmaç'ın ev sahipliğinde teşkilatımızın kuruşundan bugüne kadar görev almış tüm dava arkadaşlarımızla sabah kahvaltısında bir araya geldik. Kahvaltı Programına İlçe Başkanımız Muhammed Hanefi Dilmaç, Eski İlçe Başkanı Adem Sefer, Mustafa Gürkan, Belediye Başkanımız Yücel Çelikbilek, İlçe Koordinatörü Saadettin Çay, Gençlik Kolları Başkanı Furkan Çeliker, Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayif, Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Özbek,   ve üç kademe ilçe yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç; "Partinin kuruluş aşamasında elini taşın altına koyan, davanın büyümesi için gecesini gündüzüne katarak çalışan davanın tohumlarının atılmasında filizlerinin yeşermesinde güçlü bir çınar olmasında en büyük katkıyı sağlayan herkese teşekkür ederim." dedi. Başkan Dilmaç;" Ayrıca bu dava uğrunda emek sarf etmiş fakat aramızda şuan bulunmayan ahirete intikal etmiş tüm teşkilat mensuplarımızı da rahmet ve şükranla anıyoruz, bundan sonra da hiç olmadığı kadar birlik ve beraberlik içerisinde geleceğin Beykoz'unu inşallah hep birlikte inşaa edeceğiz" dedi. Açılış konuşmasının ardından protokolün de söz aldığı ''Vefa  buluşması" Dilek ve Temennilerle sona erdi.