loading.gif
mobile-banner-bg

AK PARTİ ÇALIŞIYOR, AK NOKTALAR ÇOĞALIYOR

...
23 Şubat 2014 - Pazar

Çavuşbaşı seçim irtibat bürosu açılışnı gerçekleştirdik.

Ak Parti Belediye Başkan Adayımız Yücel Çelikbilek, Çavuşbaşı’nda kurulan ve Ak Nokta olarak adlandırılan Ak Parti Çavuşbaşı Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışını gerçekleştirdi.

Çavuşbaşı Mahalle sakinlerinin yoğun katılım gösterdiği açılışa Ak Parti Beykoz İlçe Başkanımız Adem Sefer, Belediye Başkan Yardımcısı Hanefi Dilmaç, mevcut dönem ve yeni dönem belediye meclis üyeleri, Ak Parti Çiftlik Mahalle Başkanı Engin Karakaya ile çok sayıda vatandaş ve partili katıldı.

Ak Parti Beykoz yeni dönem Belediye Meclis Üyelerinin de tanıtıldığı açılışta konuşma yapan Ak Parti Belediye Başkan Adayımız Yücel Çelikbilek, seçimlerden mutlak zaferle çıkacaklarına inandığını belirterek; ‘’ Beykoz’a birçok güzellik kazandırdık. Bunların en başında Beykozlunun Beykoz’da kalacağının sözünü verdik ve şuan tapularını dağıtıyoruz. Yeni dönemde Beykoz’u benzersiz projeler bekliyor. Beykoz’u bu kardeşlik havasında daha ileriye götürmek için yapacak daha çok işimiz var. Kardeşliğimizi bozmaya, bizi birbirimizden ayırmaya kimsenin gücü yetmez’’ dedi.

Açılışta ayıca Çavuşbaşıspor Kulübü yöneticileri tarafından Başkan Yücel Çelikbilek’e kulübün atkısı hediye edildi.