loading.gif
mobile-banner-bg

’ARTIK EVLERİNİZDE HUZUR İÇERİSİNDE OTURABİLİRSİNİZ’

...
06 Mart 2014 - Perşembe

Ak Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Yücel Çelikbilek, yoğun mesaisinin bir bölümünü İncirköy’de yaşayan Beykozlu kadınlara ayırdı.

Ak Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Yücel Çelikbilek, yoğun mesaisinin bir bölümünü İncirköy’de yaşayan Beykozlu kadınlara ayırdı. Beykoz Belediyesi’nin mevcut ve yeni dönem çalışmaları hakkında konuşan Başkan Çelikbilek ayrıca, belediye olarak Beykozlu kadınlara tanınan ayrıcalıklar konusunda bilgi verdi.

Beykozlu kadınların artık oturdukları evleri için endişe etmelerinin yersiz olduğunu vurgulayan Başkan Çelikbilek, Beykoz’un 2B sorununu nihai çözüme kavuşturduklarını belirterek, 2B arazilerinde yaşayan hak sahibi vatandaşların tapularını almaya başladığını söyledi.

Türkiye’de ilk defa bir ilçe belediyesi olarak tapu dağıttıklarını belirten Başkan Çelikbilek, 2B arazilerinde yaşayan hak sahibi vatandaşların tapularını %50 daha uygun fiyata alacaklarını söyledi. Yasanın meclisten geçtiğini ve bunda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yoğun gayretleri olduğunu bildiren Başkan Çelikbilek, tapu satışlarından elde edilecek gelirle Beykoz’a her alanda dev yatırımlar kazandıracaklarını belirtti.

8 Mart Dünya Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun

Beykoz Belediyesi olarak son 5 yılda Beykozlu kadınlar için özel olarak hizmet ürettiklerinin altını çizen Başkan Çelikbilek; ‘’Beykoz Belediyesi Kariyer Merkezi’nde Beykozlu kadınlara birçok alanda eğitim verdik. Bilgili Hanım Kurslarımızda birçok hanım vatandaşımız bilgisayarla tanıştı, bilgisayar sertifikası sahibi oldu. Her yıl düzenli olarak bir vatandaşımızı ‘Yılın Annesi’ seçiyor, onu topluma örnek olarak sunuyoruz. Yakın bir zamanda Dünya Kadınlar Günü kutlanacak. Biz de belediye olarak bu günü atlamadık, sizler için bir konser düzenledik. Hepinizi konsere davet ediyor ve şimdiden bu özel gününüzü kutluyorum’’ dedi.