loading.gif
mobile-banner-bg

BAŞKAN ÇELİKBİLEK, BEYKOZ KUŞ SEVENLER DERNEĞİ’NE MİSAFİR OLDU

...
22 Şubat 2014 - Cumartesi

Beykoz Kuş Sevenler Derneği’nin davetiyle Ak Parti Belediye Başkan Adayımız Yücel Çelikbilek, derneğin misafiri oldu.

Beykoz Kuş Sevenler Derneği’nin davetiyle Ak Parti Belediye Başkan Adayımız Yücel Çelikbilek, derneğin misafiri oldu. Dernek Başkanı Abdulkadir Demirkan tarafından kapıda karşılanan Başkan Çelikbilek, Beykoz’un kuş sevdalılarıyla gerçekleştirdiği sohbette; kendisinin de evinde bir muhabbet kuşu beslediğini, kuş sevgisinin çocukluğundan bugüne süre geldiğini söyledi.

Dernek Başkanı Abdulkadir Demirkan da Başkan Çelikbilek’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve; ‘’ Ne zaman bir sorunumuz olsa sizin makamınıza rahatça gelebiliyoruz. Kuşçuluk alanında bize her zaman destek oldunuz. Beykoz’a verdiğiniz hizmetlerden ve bize sunduğunuz destekten ötürü teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Beykozlu kuş sevdalıları mevcut dernek binasının bazı bakım ve onarım sorunu olduğunu, yanı sıra ulusal bazda düzenlenen kuş yarışmalarının Beykoz’da gerçekleştirilebilmesi için belediyenin bu noktada öncü olmasını istediklerini ilettiler.

Başkan Çelikbilek de konuyla yakından ilgileneceğini, yeni dönemde belediye olarak uygun bir yer bulunması halinde dernek binasına yeni bir mekan kazandırabileceklerini söyledi. Ayrıca Başkan Çelikbilek, Beykozlu tüm kuş sevdalılarına toplanıp bir araya gelin çağrısı yaptı ve kuş sevdalılarını, belediyenin düzenleyeceği bir yemekte buluşturup, kendileriyle tanışmaktan büyük mutluluk duyacağını ifade etti.

Belediye çalışmalarının da konuşulduğu sohbette Başkan Çelikbilek; ‘’ 49.000’in üzerinde vatandaşımıza muayene ve tedavi hizmeti verdik. İlçemize 5 yılda 4  üniversite kazandırdık. 70 okulumuza temizlik ve boya malzemesi dağıttık. 40.000’e yakın sokak hayvanını muayene ve tedavi ettik. Beykozlunun Beykoz’da kalacağının sözünü verdik ve 2B arazilerinin tapularını dağıtmaya başladık’’ dedi.