loading.gif
mobile-banner-bg

BAŞKAN ÇELİKBİLEK: BEYKOZ’A KALICI YATIRIMLAR KAZANDIRDIK

...
05 Mart 2014 - Çarşamba

Yücel Çelikbilek düzenli olarak gerçekleştirdiği mahalle ziyaretleri kapsamında bu kez Yeni Mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Ak Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Yücel Çelikbilek düzenli olarak gerçekleştirdiği mahalle ziyaretleri kapsamında bu kez Yeni Mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Düzenlenen halk buluşmasının ev sahipliğini Yeni Mahalle Derebağ ve Çilekçi Köyü Derneği üstlenirken, etkinlikte Beykoz’a yapılan yatırımlar ve özellikle de 2B Yasası’nın Beykoz’a sağlayacağı kazanımlar konuşuldu.

Mahalle sakinleri ve dernek temsilcileri tarafından oldukça sıcak karşılanan Başkan Çelikbilek, sohbet havasında geçen toplantıda 2B Yasası’na değinerek; : ‘’ Türkiye’de sadece Beykoz’a özel olarak Milli Emlak, arsa rayiç bedellerinde %50 indirim yaptı. Bilin ki Beykoz’da her vatandaşımızı 12.500 lira fazladan para ödemekten kurtardık. Beykoz’daki tüm 2B’li arazileri hesaba kattığınızda eski parayla 1 katrilyon 250 trilyon, yeni parayla 1 milyar 250 milyon lira para Beykozlu hemşerilerimizin cebinde kaldı’’ dedi.

‘Beykozlu Beykoz’da Kalacak’ sloganı ile göreve başladıklarını hatırlatan Başkan Çelikbilek, başta Beykoz’un 2B sorununu çözdüklerini, eğitimden sağlığa, altyapı ve ulaşım hizmetlerinden, sosyal yardımlara varıncaya kadar her alanda çok iyi işler başardıklarını belirtti. Başkan Çelikbilek, yeni dönem yatırımları ile ilgili de: Beykoz’a 60 milyon TL değerinde Beykoz Arena isimli devasa bir spor kompleksi kazandıracaklarını, Kanal Riva projesi ile binlerce kişiye iş imkanı doğacağını, Beykoz’un yakın gelecekte spor, kültür ve turizm kenti olacağını söyledi.

Ak Parti Belediyesi olarak Beykoz’a 10 yıla yakın bir zamandır hizmet verdiklerini hatırlatan Başkan Çelikbilek ‘’Söz konusu zaman içerisinde Beykoz’da 1 milyar TL değerinde yatırım yaptık. Bu paranın her kuruşunu kalıcı eserlere harcadık. Günlük işlerle asla meşgul olmadık’’ dedi.