loading.gif
mobile-banner-bg

BAŞKAN ÇELİKBİLEK: BEYKOZLU YAPILAN HİZMETLERİN FARKINDA

...
05 Mart 2014 - Çarşamba

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Yücel Çelikbilek, Tokatköy ve Akbaba Köyleri’ndeki tekstil atölyelerini ayrı ayrı ziyaret etti.

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Yücel Çelikbilek, Tokatköy ve Akbaba Köyleri’ndeki tekstil atölyelerini ayrı ayrı ziyaret etti.

Tekstil atölyelerindeki faaliyetler hakkında atölye işletmecilerinden bilgi alan Başkan Çelikbilek yeni nesil teknolojik tekstil makinelerini merakla inceledi.

 Ziyaretlerde tekstil işçileriyle de sohbet eden Başkan Çelikbilek, 2B Yasası ile hak sahibi binlerce vatandaşın tapularını almaya başladığını, yeni dönem projeleri ile birlikte de Beykoz’da yeni iş sahaları açılacağını belirtti.

Beykoz’un özellikle spor, kültür ve turizm kenti olması yolunda çok ciddi adımlar attıklarını belirten Başkan Çelikbilek; Beykoz Arena Spor Kompleksi, Çubuklu Sahil, Kılıçlı Film Platosu gibi projelerle birlikte yeni dönemde Beykozluları yepyeni bir Beykoz’un beklediğini ifade etti.

Beykoz’a özel olarak hazırlanan 2B Yasası ile birlikte 2B hak sahiplerinin tapularını %50 indirimle alacağının müjdesini veren Başkan Çelikbilek, tapu satışlarından elde edilen gelirin Beykoz’da yeni yatırımlarda kullanılacağını söyledi.

Ülkedeki güven ve istikrar ortamına da vurgu yapan Başkan Çelikbilek, Beykoz’a yapılan tüm hizmetlerde bu güven ortamının büyük payı olduğunu belirterek; ‘’ 2004 ve 2009 yıllarında Beykozlu kendisi için en doğru olanı yaptı. Ak Belediyecilik anlayışının Beykoz’a kazandırılması noktasında bize destek oldu. Beykozlu yapılan hizmetlerin farkında. Yeniden en doğru olanı yapacaklarına inancımız tam’’ dedi.