loading.gif
mobile-banner-bg

BAŞKAN ÇELİKBİLEK: ‘’BİRLİKTE ÇALIŞTIK, BİRLİKTE BAŞARDIK’’

...
07 Mart 2014 - Cuma

Başkan Çelikbilek, Beykoz için yapılan hizmetlerde büyük emeği olan yardımcılarına ve belediye meclis üyelerine teşekkür etti.

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Yücel Çelikbilek; 6. Dönem Belediye Başkan Yardımcıları Nevin Çalışkan, Hanefi Dilmaç, Suphi Uçak ve Beykoz Belediyesi meclis üyeleri ile Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

   Başkan Çelikbilek, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyelerine hitaben yaptığı konuşmasında 5 yıllık çalışma döneminde Beykoz’a birçok yenilik kazandırdıklarını belirterek; ‘’ Hep birlikte el ele vererek öncelikle Beykoz’un 2B sorununun üstesinden geldik. Beykoz’a 4 üniversite kazandırdık. Hizmete açtığımız aile sağlığı merkezlerinde binlerce Beykozluyu ücretsiz muayene ve tedavi ettik. Öğrencilerimize ve Beykoz’daki okullara eğitim desteği sağladık. Beykoz’a 26 yeni hizmet binası kazandırdık. Beykoz’un tarihine, kültürüne, doğasına sahip çıktık. Yollarını, merdivenlerini, camilerini yeniden yapılandırdık, birçoğunu biz inşa ettik. Park sayımızı 119’a çıkardık. Sosyal yardımlarda her zaman kendimizle yarıştık. Kimse için ayrımcılık yapmadık. Herkese eşit hizmet sağladık. Beykoz’da sporu sevdirdik, yüzlerce sporcu yetiştirdik. Hizmete açtığımız kurslarla ev hanımlarına bilgisayar kullanmayı, çocuklara piyano, keman çalmayı öğrettik. 25 yılda üretilebilecek hizmetleri 5 yıla sığdırdık. Bugün Beykozlu tapusuna kavuşuyorsa, Beykoz artık daha temiz, daha yeşil, daha eğitimli ve daha yaşanılabilir bir ilçe konumuna yükselmişse; bunu hep beraber başardık’’ dedi.

   5 yıllık görev sürecinde Beykoz için hizmet üreten herkesin birbiri üzerinde hakkı olduğunu vurgulayan Başkan Çelikbilek, yardımcıları ve meclis üyelerinden helallik istedi. Ayrıca Başkan Çelikbilek, Beykoz için yapılan hizmetlerde büyük emeği olan yardımcılarına ve belediye meclis üyelerine kürsüden teşekkür etti.

   Son derece sıcak ve samimi bir havada gerçekleşen kahvaltı programında, yeni dönemde hayata geçirilmesi planlanan projeler de konuşuldu. Beykoz için ‘Hizmete Devam’ mesajı verildi.