loading.gif
mobile-banner-bg

BAŞKAN ÇELİKBİLEK GÜMÜŞSUYU’DA İLGİYLE KARŞILANDI

...
08 Mart 2014 - Cumartesi

Yücel Çelikbilek, yerel seçimler öncesi yoğun olan mesaisinin bir bölümünü Gümüşsuyu Mahallesi sakinlerine ayırdı.

Ak Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Yücel Çelikbilek, yerel seçimler öncesi yoğun olan mesaisinin bir bölümünü Gümüşsuyu Mahallesi sakinlerine ayırdı. Gümüşsuyu’nda kurulan pazar yerini gezen Başkan Çelikbilek, pazar esnafı ve vatandaşlarla sohbet etti.

   Başkan Çelikbilek, Gümüşsuyu’ndaki temasları sırasında mahalleye yapılan yatırımlara da değindi. Başkan Çelikbilek:’’ En başta Gümüşsuyu Mahallesi sakinlerinin 2B sorununu nihai çözüme kavuşturuldu. Sonrasında, Dereiçi Caddesi’ni düzenledik. Babacan Sokak’ta asfaltlama çalışmaları yaptık. Gümüşsuyu Meydanı’nı daha güzel hale getirdik, park ve bahçeleri yeniledik. Gümüşsuyu’nda yaşayan ev hanımlarına Bilgili Hanım Kurslarımızla bilgisayar sertifikası kazandırdık’’ dedi.

   Başkan Yücel Çelikbilek’in Gümüşsuyu’ndaki temasları sırasında yanında; Gümüşsuyu Mahallesi Eski Muhtarı ve aynı zamanda yeni dönem Ak Parti Beykoz Meclis Üyesi Adayı olan Ahmet Soylu ile yeni dönem Ak Parti Beykoz Meclis Üyesi Adayı Sinan Çıtlak ve Ak Parti Beykoz İlçe Teşkilatı üyeleri vardı.

   Fiyatlar ve pazarda alışverişin durumu hakkında esnaf ve vatandaşlardan bilgi alan Başkan Yücel Çelikbilek’e, Gümüşsuyu gezisinde ilgi yoğundu.

   Pazar tezgahlarını tek tek dolaşan Başkan Çelikbilek esnaf ve vatandaşlara çiçek hediye ederken, Beykoz Belediyesi’nin 5 yıllık çalışmalarını içeren kitapçıklar dağıttı.

Gümüşsuyu’ndaki dükkanları da gezen Başkan Çelikbilek, ziyaret ettiği ticarethanelerde satılan ürünleri yakından inceledi. İşletmecilere hayırlı işler dileklerinde bulundu.