loading.gif
mobile-banner-bg

BAŞKAN ÇELİKBİLEK HAFTA SONUNU HALKA AYIRDI

...
11 Mart 2014 - Salı

Beykoz Belediye Başkanı ve yeni dönem Ak Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Yücel Çelikbilek, Beykoz sınırlarındaki konut sitelerinin yöneticileri ile bir araya geldi

Beykoz Belediye Başkanı ve yeni dönem Ak Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Yücel Çelikbilek, Beykoz sınırlarındaki konut sitelerinin yöneticileri ile bir araya geldi. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nin restoran bölümünde gerçekleşen toplantı öncesi bir kahvaltı tertip edildi. Toplantıya Başkan Çelikbilek ile beraber yeni dönem Ak Parti Beykoz Meclis Üyesi Adayları Manolya Demirören, Salim Öztürk, Nevzat Oral, Furkan Köse katıldı.

Site yöneticilerine hitaben yaptığı konuşmada Başkan Çelikbilek, site sakinlerinin tapu sorunu yaşamadıklarını ama yılladır imar sorunu yaşadıklarını, sitelerini daha yaşanılabilir hale getirmek için bir çivi bile çakamadıklarını belirterek; artık bu sorunun ortadan kaldırıldığını, Beykoz’da tapu ve imar sorununun bir arada çözüldüğünü söyledi.

Hem Büyükşehir Belediyesi ile hem de bakanlıklarla koordineli çalışmalar yürüttüklerini açıklayan Başkan Çelikbilek; ‘’ Özellikle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, Beykoz’un tapularına kavuşmasında büyük gayretleri söz konusu. Beykozlu tapusunu Milli Emlak’tan değil, Beykoz Belediyesi’nden alacak. Üstelik Milli Emlak’a ödeyeceği tutarın yarısını ödeyerek tapu sahibi olacak. Tapu satışlarından elde edilen gelirler Beykoz’a her alanda yeni güzellikler kazandırmayı planlıyoruz. Beykoz yeni dönemde spor, turizm ve eğitim merkezi olacak. Birçok Beykozluya yeni iş sahaları açılacak’’ dedi.

Mevcut ve yeni dönem çalışmaları hakkında ayrıntılı bilgi veren Başkan Çelikbilek’in site yöneticileri ile gerçekleştirdiği kahvaltılı toplantı yaklaşık 2 saat sürdü. Sohbet havasında geçen toplantıda bazı site yöneticileri taleplerini Başkan Çelikbilek’e iletti. Talepleri dinleyen Başkan Çelikbilek gereğinin yapılması konusunda yardımcılarına talimat verdi. Kahvaltılı toplantı sonrası site yöneticileri Başkan Çelikbilek’e seçim öncesi başarı dileklerinde bulundular. Başkan Çelikbilek de site yöneticilerine verdiği destek ve güzel dilekleri için teşekkür etti.

Başkan Çelikbilek Mavi Karadeniz TV’ ye Konuk Oldu

Site yöneticileri ile gerçekleşen toplantının ardından Ak Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Yücel Çelikbilek, Mavi Karadeniz TV’de yayınlanan Kırklarelispor-Giresunspor maçının devre arasında canlı yayına konuk oldu. Yeni dönem projeleri ile ilgili bilgi veren Başkan Çelikbilek, Beykoz’a 60 milyon TL değerinde dev bir spor kompleksi yapacaklarını, oluşturulacak bu spor kompleksinde 10.000 kişilik stadyum, 1.500 kişilik tam olimpik yüzme havuzu, 1.500 kişilik kapalı spor salonunun yer alacağını söyledi.

Yine bir diğer yeni dönem projesi olarak Kanal Riva’yı işaret eden Başkan Çelikbilek;’’ Riva Deresi ve çevresinde Avrupa’daki kanallı şehirlere denk yeni bir turizm cenneti doğuyor. İlçenin dev turizm yatırımları arasında yer alan Kanal Riva Projesi, mevcut derenin ıslahı, tekne turizmine açılması, organik tarımın desteklenmesi, kanal etrafında spor, dinlenme, bisiklet ve yürüyüş alanları ile turizm tesislerinin kurulmasını kapsıyor’’ dedi. Kanal Riva’nın gerçekleşmesi halinde 10.000’e yakın kişiye yeni bir iş sahası doğacağı belirtiliyor.