loading.gif
mobile-banner-bg

BAŞKAN ÇELİKBİLEK: ‘’HEP BİRLİKTE ÇOK GÜZEL İŞLER BAŞARACAĞIZ’’

...
04 Mart 2014 - Salı

Ak Parti Beykoz Kadın Kolları Başkanı Sevim Gülşen de kahvaltı programında söz alarak; kadının siyasetteki önemine vurgu yaptı.

Ak Parti Beykoz Kadın Kolları Başkanlığı’nın, Başaran Düğün Salonu’nda düzenlediği kahvaltı organizasyonuna özel davetli olarak eşi Ayşe Çelikbilek Hanımefendi ile birlikte katılan Ak Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Yücel Çelikbilek; 30 Mart Yerel Seçimleri öncesi süreç değerlendirmesi yaptı.

Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Hanefi Dilmaç ve kadınlardan oluşan belediye meclis üyelerinin de hazır bulunduğu etkinlikte Başkan Çelikbilek, 5 yıllık hizmet sürecinde Beykoz’a yapılan yatırımlar hakkında konuştu.

Ağırlıklı olarak 2B Yasası’nın konuşulduğu kahvaltı programında Başkan Çelikbilek, Türkiye’de sadece Beykoz’a özel yasa çıkarıldığını, çıkarılan bu yasa ile birlikte 2B arazilerinde yaşayan hak sahibi vatandaşların tapularını Milli Emlak’ın belirlediği arsa rayiç bedellerinden %50 daha ucuz fiyata sahip olduklarını söyledi.

1 milyar 250 milyon TL’lik bir paranın Beykozlunun cebinde kaldığını, tapu satışlarından elde edilecek gelirin de Beykoz Belediyesi’nin kasasında kalacağını belirten Başkan Çelikbilek, bu gelirle Beykoz’a dev yatırımlar yapacaklarını ifade etti.  10.000’e yakın sosyal konut, Kanal Riva, Beykoz Arena, Çubuklu Sahil, Kılıçlı Film Platosu gibi dev hizmetlerin yeni dönemde Beykoz’u bir cazibe merkezi haline getireceğini belirten Başkan Çelikbilek, kadın kolları teşkilat üyelerine ‘’Gayretleriniz sayesinde Beykoz’u çok güzel günler bekliyor. 2009 Yerel Seçimleri öncesi sarf ettiğiniz emeklerinizi boşa çıkarmadık. Beykozluya ne söz verdiysek hepsini tuttuk. Yeni dönemde yine hep birlikte çok güzel işler başaracağız’’ dedi.

Ak Parti Beykoz Kadın Kolları Başkanı Sevim Gülşen de kahvaltı programında söz alarak; kadının siyasetteki önemine vurgu yaptı. Beykozlu kadınların Beykoz’a yapılan hizmetleri yakından takip ettiğini, her ev ziyaretinde belediyenin çalışmalarından duyulan memnuniyeti hissettiklerini belirtti.