loading.gif
mobile-banner-bg

BAŞKAN ÇELİKBİLEK TAKSİCİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ

...
02 Mart 2014 - Pazar

Yücel Çelikbilek, ekibiyle belirli aralıklarla düzenlediği esnaf ziyaretleri kapsamında Beykoz’daki taksi duraklarını gezdi.

Ak Parti Beykoz Belediye Başkan Adayımız Yücel Çelikbilek, ekibiyle belirli aralıklarla düzenlediği esnaf ziyaretleri kapsamında Beykoz’daki taksi duraklarını gezdi.

Göksu- Hisar Evleri Taksi Durağı ve Çavuşbaşı Merkez Taksi Durağı’nı ziyaret eden Başkan Çelikbilek, taksici esnafı tarafından son derece sıcak karşılandı.

Taksici esnafıyla sohbet eden Başkan Çelikbilek, sunulan taleplerin karşılanması noktasında ekibine talimat verdi. Her meslek gurubuna olduğu gibi taksicilik mesleği ile uğraşan esnaf vatandaşların sorunlarıyla da yakından ilgilendiklerini belirten Başkan Çelikbilek, bilhassa Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın taksici esnafına karşı özel ilgi duyduğunu ifade etti.

Yakın bir zamanda Başbakan Erdoğan’ın taksici esnafıyla buluştuğunu ve buluşmada taksici esnafına; korsan taksicilikle mücadele etme sözü verdiğini hatırlatan Başkan Çelikbilek ayrıca; Başbakan Erdoğan’ın talimatıyla başta İstanbul olmak üzere tüm Türkiye’de taksi duraklarının yenilenmesi noktasında belediyelerin harekete geçtiğini belirtti.

Taksiciler de Başkan Çelikbilek’in ziyaretinden dolayı mutlu olduklarını belirterek, özellikle belediyenin ve Ak Parti Hükümeti’nin taksici esnafı için yapmış olduğu çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Taksici esnafı ziyaretinde çevrede bulunan çocukları da ihmal etmeyen Başkan Çelikbilek, onlarla yakından ilgilenip oyuncak hediye etti.