loading.gif
mobile-banner-bg

BAŞKAN PAŞABAHÇE’DE ESNAF VE HALKLA BULUŞTU

...
06 Mart 2014 - Perşembe

Yücel Çelikbilek Paşabahçe Mahallesi’nde yaşayan kadınlarla ve Paşabahçe Pazar Yeri’nde esnaf ve halkla sohbet etti.

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Yücel Çelikbilek Paşabahçe Mahallesi’nde yaşayan kadınlarla gerçekleştirdiği toplantıda mevcut ve yeni dönem çalışmalarını konuştu. Ardından Paşabahçe Pazar Yeri’nde esnaf ve halkla sohbet etti.

Beykoz’un öncelikli sorunu olan; 2B arazilerinin tapu problemini 5 yıllık görev süresi içerisinde sorun olmaktan çıkardıklarını belirten Başkan Çelikbilek, ‘’Göreve geldiğimiz gün söz verdiğimiz gibi ‘Beykozlu Beykoz’da Kalacak’ dedik ve sözümüzü tuttuk. Şuan binlerce vatandaşımız tapusuna kavuştu. Tapu satışlarımız devam ediyor. Yine 2B arazilerinde yaşayan binlerce hak sahibi vatandaşımız da tapularını alabilmek için müracaatlarını sürdürüyorlar.

Biz Beykoz’da bir inanılmazı gerçekleştirdik. Beykozluya tapularını Milli Emlak’ın Beykoz’daki arsalara biçtiği değerin yarı fiyatına veriyoruz. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın gayretleri sonucu satışlardan elde edilecek gelir de Milli Emlak’ın kasasında değil; Beykoz Belediyesi’nin kasasında kalacak. Biz de bu paralarla Beykoz’da durumu olmayan vatandaşlarımız için 10.000’e yakın sosyal konut inşa edeceğiz’’ dedi.

Beykoz Arena, Kanal Riva, Çubuklu Sahil, Kılıçlı Film Platosu, Karlıtepe Mesire Alanı projeleri ile birlikte Beykoz’un; sporun, turizmin, kültür ve sanatın merkezi halini alacağını söyleyen Başkan Çelikbilek, tüm bunların gerçeğe dönüşmesi için ülkedeki ve Beykoz’daki istikrar ve güven ortamının devam etmesi gerektiğine vurgu yaptı. Gerçekleşecek projelerle ayrıca binlerce Beykozlu gence yeni iş sahaları oluşacağını aktardı.

Paşabahçe’deki kahvaltı programının ardından Pazar ziyareti gerçekleştiren Başkan Çelikbilek, pazar esnafı ile de uzun uzun sohbet etti. Pazar fiyatları ve alışverişlerin durumu hakkında vatandaşlardan bilgi aldı.

Paşabahçe’deki pazar yeri ziyaretinde Başkan Çelikbilek, esnaf ve vatandaşlar tarafından son derece samimi ve sıcak karşılandı.