loading.gif
mobile-banner-bg

BEYKOZ SİZE EMANET

...
05 Mart 2014 - Çarşamba

İstanbul Sana Emanet Final Programı, Beykozlu yüzlerce gencin katılımıyla gerçekleştirildi.

   Ak Parti Beykoz İlçe Gençlik Kolları tarafından Beytaş Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen İstanbul Sana Emanet Final Programı, Beykozlu yüzlerce gencin katılımıyla gerçekleştirildi.

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Yücel Çelikbilek’in özel davetli olarak katıldığı final programında Ak Partili gençlerin yerel seçimler öncesi heyecanı görülmeye değerdi.

Başkan Çelikbilek’in yanı sıra gecede Beykoz Belediyesi Meclis Üyesi Fatih Yılmaz, yeni dönem Belediye Meclis Üyesi Adayı Sinan Çıtlak ile Ak Parti Beykoz İlçe Gençlik Kolları Başkanı Fatih Sağlam ve partililer vardı.

Beykoz genelinde bulunan ve 30 Mart Yerel Seçimleri’nde ilk defa oy kullanacak olan 8442 kişiye ulaşarak, Ak Parti disiplini hakkında bu kişilere bilgi sunan Ak Parti Beykoz İlçe Gençlik Teşkilatı üyelerinin misafir edildiği gecede gençler birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Başkan Çelikbilek gecede yaptığı konuşmada; gelecekte Beykoz’un yönetiminde söz sahibi olacak gençlerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek ‘’ Zamanınızı her daim kendinizi geliştirmeye adayın. Hiçbir zaman, zamanın gerisinde kalmayın. Şuan Türkiye’de istikrar ve güven havası hakim. Dünya bizi hayranlıkla izliyor. Gerek Beykoz’da gerekse Türkiye’nin her yerinde eğitim, ekonomi, sağlık, kültür-sanat, teknoloji, insan hakları alanlarında büyük başarılar elde edildi. Sizlere güzel bir Beykoz, güzel bir Türkiye bırakmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Gelecek sizin, gelecekte Beykoz size emanettir’’ dedi.