loading.gif
mobile-banner-bg

BEYKOZ SPORUN MERKEZİ OLACAK

...
02 Mart 2014 - Pazar

3. Esenliköyü Dostluk Turnuvası’nın kupa töreni 02 Mart Pazar günü Çiğdem Mahallesi’ndeki Yunus Emre Spor Kompleksi’nde gerçekleştirildi.

Giresun’un Görele İlçesi’ne bağlı Esenliköyü sakinlerinin yoğun çabaları sonucu geleneksel hale getirilen 3. Esenliköyü Dostluk Turnuvası’nın kupa töreni 02 Mart Pazar günü Çiğdem Mahallesi’ndeki Yunus Emre Spor Kompleksi’nde gerçekleştirildi.

Davul, zurna ve kemençe eşliğinde bir konserle başlayan kupa töreni renkli görüntülere sahne oldu. Kupa töreninin organizasyon başkanlığını Veysel Sivri üstlenirken; Kurtbelispor, Kızılkayaspor, Kalegücügençlikspor, Şenlikspor, Esenligücüspor, Hopaspor, Hodspor, Hopagençlikspor, Zıvacelonaspor’un katıldığı futbol turnuvasını Kurtbelispor kazandı.

Ak Parti Beykoz Belediye Başkan Adayımız Yücel Çelikbilek’in özel davetli olarak katıldığı kupa töreninde kulüp başkanları ve sporculara kupa, plaket, her oyuncuya ismine yazılı madalya ve sürpriz hediyeler verildi.

Kupa töreninde konuşma yapan Ak Parti Beykoz Belediye Başkan Adayımız Yücel Çelikbilek, Beykoz’a 60 Milyon TL değerinde devasa bir spor kompleksi inşasına başlandığını, Beykoz Arena ismi verilen spor kompleksinde ulusal ve uluslar arası birçok müsabakanın gerçekleşeceğini söyledi. Çelikbilek ayrıca ‘’ 19 amatör spor kulübümüze 400.000 TL değerinde malzeme ve nakdi destek sağladık. Spor kulüplerine antrenmanlarını yapabilmeleri için sahalar açtık. Paşabahçe stadını yeniledik. Yaz ve kış spor okullarında 8.500 öğrencimize eğitim verdik. Şimdi Beykoz’da şampiyonlar yetişiyor. Yeni dönemde Beykoz, sporun merkezi olacak’’ dedi.

Kupa töreni organizasyonunun başkanlığını üstlenen Veysel Sivri de, Ak Parti Beykoz Belediye Başkan Adayımız Yücel Çelikbilek’in katılımından duyduğu memnuniyeti dile getirerek; ‘’ Belediye başkanımıza, spora ve sporcuya verdiği destekten ötürü teşekkür ediyoruz’’ dedi.