loading.gif
mobile-banner-bg

BEYKOZ’DA BİZDEN BAŞKA ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYAN OLMADI

...
11 Mart 2014 - Salı

Beykoz Belediye Başkanı ve yeni dönem Ak Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Yücel Çelikbilek, Kavacık’da ‘İmar ve 2B’ konulu bir panel düzenledi. Yaklaşık 1.000 kişinin katılım gösterdiği panele Başkan Yücel Çelikbilek ile beraber; Ak Parti Beykoz Meclis

Beykoz Belediye Başkanı ve yeni dönem Ak Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Yücel Çelikbilek, Kavacık’da ‘İmar ve 2B’ konulu bir panel düzenledi. Yaklaşık 1.000 kişinin katılım gösterdiği panele Başkan Yücel Çelikbilek ile beraber; Ak Parti Beykoz Meclis Üyesi Adayları Furkan Köse, Emin Yavuz, Bayram Çevik, Tuncer Dede, Nevzat Oral ve Mehmet Fidan katıldı. Panelde ayrıca Başkan Çelikbilek’e, Kavacık Mahalle Muhtarı Yusuf Kesici eşlik etti.

Yıldırım Beyazıt Cami Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen panelde teknik konularla ilgili ayrıntılı bilgiyi mevcut dönem Ak Parti Beykoz Meclis Üyesi Nevzat Oral verdi.

2B Sorununu Biz Çözdük

Ekibiyle birlikte göreve geldiğinde ilk iş olarak Beykoz’un 2B sorununu çözmek için çalıştıklarını belirten Başkan Çelikbilek, sonunda Beykoz’u çağın gerisinde bırakan 2B sorununu çözmeyi başardıklarını söyledi. Çözüm sürecinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da yoğu gayretleri olduğuna dikkati çeken Başkan Çelikbilek; ‘’ 2B sorununu biz çözdük. Bizden başka kimse sorunun çözümü için elini taşın altına koymadı. Şu an Beykozlu tapusunu normal fiyatın %50 altında bir değerle alıyor. Her bir Beykozlunun 12.500 TL para cebinde kaldı. Tüm 2B’li arazileri hesaba katarsanız, Beykoz’a ve Beykozluya 1 milyar 250 milyon TL kazandırdık. Tapu satışlarından elde edilecek gelir de Beykoz Belediyesi’nin kasasında kalacak. Bu parayla yeni dönemde dev yatırımlar yapmayı planlıyoruz’’ dedi.

Yeni dönem yatırımlarının da konuşulduğu panel oldukça verimli geçti. Panel sonrası Başkan Çelikbilek, Paşabahçe Mahallesi’nde bir ev ziyareti gerçekleştirmek için Kavacık’tan ayrıldı.