loading.gif
mobile-banner-bg

BEYKOZ'DA TERÖRE LANET!

...
14 Eylül 2015 - Pazartesi

BEYKOZ'DA TERÖRE LANET!

AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı olarak Eylül ayı Danışma Meclisimizi farklı bir formatta ''Terörü Lanetliyoruz'' adı altında şehitlerimizin ruhuna gerçekleştirdik. ''Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez'' sloganlarıyla Beykozlular o gece tek yürek oldu.

Danışma Meclisimize; AK Parti İstanbul Mv. Sn. İsmet Uçma, AK Parti İtanbul Mv. Sn. Ravza Kavakçı Kan,İl Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Hasan Kılıç, İlçe Başkanı Mustafa Gürkan,Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek,Belediye Başkan Yardımcıları,Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Güler,Eski İlçe Başkanımız MV aday adayı Adem Sefer,Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda parti mensubumuz katıldı.

1 dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programımız Kavacık Hasan Yavuz Camii imamı Muhammed Polat'ın okuduğu Kuran-ı Kerim tilaveti ile devam etti.

Toplantıda ilk önce Sayın İlçe Başkanımız Mustafa Gürkan kürsüye çıkarak konuşmalarına İstiklal Marşı ile başladı. İlçe yönetimi dev Türk Bayrağı'nı sahnede açarak bu duyugu dolu dakikalara eşlik etti ve büyük alkış aldı. İstiklal Marşımız okunurken protokol üyeleri ve salonda bulunan parti menusplarımız hep bir ağızdan eşlik etti.

Kadın Kolları Başkanımız Sayın Gaye Zayıf bir şehidin son mektubunu okuyarak salonda duygusal anlar yaşattı.

İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Mehmet Güler salonda bulunan gençlik kolları mensupları ile birlikte ''Biz Beykoz'un AK Gençleri'' şiirini okudu.

Beykoz'un abisi Beykoz Belediye Başkanımız Yücel Çelikbilek'in de konuşmalarının ardından kürsüye İstanbul Milletvekilimiz ve Beykoz Koordinatörü olan Sayın Ravza Kavakçı Kan hanımefendi,ardından İl Yöneticisi Hasan Kılıç Bey ve son olarak İstanbul Milletvekili olan İsmet Uçma konuşmalarını yaptılar.

Toplantı Şehitlerin Ruhu için okunan dua ile sona erdi.