loading.gif
mobile-banner-bg

BEYKOZ’DA YENİ DÖNEMDE SÖZ GENÇLERDE

...
08 Mart 2014 - Cumartesi

Ak Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Yücel Çelikbilek, Ak Parti Beykoz İlçe Gençlik Kolları Teşkilatı’nın düzenlediği geceye katıldı.

Ak Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Yücel Çelikbilek, Ak Parti Beykoz İlçe Gençlik Kolları Teşkilatı’nın düzenlediği geceye katıldı.

   Kavacık’taki Talia Restoran’da gerçekleştirilen gece öncesi Beykozlu gençler, Başkan Çelikbilek’i girişte meşaleler ve tezahüratlarla karşıladı. Basının da yoğun ilgi gösterdiği gecede bulunanlar arasında; Ak Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Ak Parti Beykoz İlçe Gençlik Kolları Başkanı Fatih Sağlam, yeni dönem Beykoz Belediye Meclis Üyesi Adayları Manolya Demirören, İskender Öz, Sinan Çıtlak ve Furkan Köse de vardı. Geceye 2.000’e yakın Beykozlu gencin katıldığı görüldü.

   Gecede konuşma yapan Başkan Çelikbilek, 30 Mart Yerel Seçimleri’ni hatırlatarak; seçimlerden zaferle çıkacaklarına inandıklarını belirtti. Buna neden olarak da Beykoz’da yapılan yatırımları işaret eden Başkan Çelikbilek, başta Beykoz’un 2B sorununu çözdüklerini, Beykozlunun Beykoz’da kalmasını sağladıklarını ifade etti. 5 yıla 25 yıllık hizmet sığdırdıklarını vurgulayan Başkan Çelikbilek, Beykoz’un birçok mahallesine aile sağlığı merkezleri kurduklarını, Beykoz’a 4 üniversite kazandırdıklarını, 25.000 öğrenciye eğitim desteği sağladıklarını açıkladı. Başkan Çelikbilek 5 yıllık görev sürecinde Beykoz Belediyesi’nin sunduğu başlıca hizmetler arasında Beykoz’un yeşiline binlerce ağaç kazandırdıklarını, park sayısını 119’a çıkardıklarını, 40.000’e yakın sokak hayvanını muayene ve tedavi ettiklerini, 26 yeni hizmet binasını hizmete açtıklarını, Bilgili Hanım Bilgisayar ve kültür-sanat kurslarında binlerce kişiye ücretsiz eğitim verdiklerini, amatör spor kulüplerine malzeme ve nakdi destekte bulunduklarını söyledi.

Yeni Dönemde Beykozlu Gençler Daha Çok Söz Sahibi Olacak

   Ak Parti disiplini gereği gençlere her alanda söz hakkı tanıdıklarını vurgulayan Başkan Çelikbilek, Beykoz’da da bunun yansıması olarak yeni dönem Ak Parti Beykoz meclis üyesi adayları seçiminde gençlere ağırlık verilmesini işaret ederek ‘’ Yeni dönemde Beykozlu gençler daha çok söz sahibi olacak. Yeni dönemde söz gençlerde’’ dedi.

   Yarınlarda Beykoz’un yönetiminde söz sahibi olacak kişileri şimdiden Ak Parti çatısı altında siyasete kazandırdıklarını belirten Başkan Çelikbilek, Beykoz’un çağdaş bir ilçe olmasının gençlerle mümkün olacağını vurguladı.

   5 yıllık hizmet döneminde gençlerin gelişimi için başta eğitimsel, sportif ve kültürel yatırımları örnek gösteren Başkan Çelikbilek, yeni dönemde hayata geçirmeyi planladıkları Beykoz Arena, Kanal Riva, Kılıçlı Film Platosu, Çubuklu Sahil, Cam Köy, Karlıtepe Mesire Alanı projeleri ile de Beykozlu binlerce gence iş imkanı doğacağı müjdesini verdi.

   Alkış ve tezahüratlar eşliğinde sürdürdüğü konuşmasının sonunda Başkan Çelikbilek; Beykozlu gençlerin gelişimine destek olanlara, Beykoz’un geleceğine yatırım yapanlara ve geceye katılan gençlere ayrı ayrı teşekkür etti.