loading.gif
mobile-banner-bg

BEYKOZ’U BENDEN DAHA İYİ KİMSE BİLEMEZ

...
23 Şubat 2014 - Pazar

Ak Parti Belediye Başkan Adayımız Yücel Çelikbilek, Soğuksu Mahallesi Pazar Sokak’ta bulunan alanda Beykozlulara seslendi.

Ak Parti Belediye Başkan Adayımız Yücel Çelikbilek, Soğuksu Mahallesi Pazar Sokak’ta bulunan alanda Beykozlulara seslendi.

Beykoz’da birkaç ay kalıp, belediye başkanlığına aday olanların bulunduğunu belirten Başkan Yücel Çelikbilek: ‘’ Ben 55 yıllık Beykozluyum. Beykoz’un sorununu benden daha iyi kimse bilemez. Herhangi bir taksiye binin ve taksiciye ‘’Beni Başkan’ın evine götür’’ deyin. Taksici size adres sorma gereği duymaz. Diğer başkan adaylarını kimse tanımazken, beni Beykoz’da tanımayan, bilmeyen yoktur’’ dedi.

Ak Parti Belediye Başkan Adayımız Çelikbilek ayrıca: ‘’ ’Türkiye’de sadece Beykoz’a özel olarak Milli Emlak, arsa rayiç bedellerinde %50 indirim yaptı. Eğer 2B araziniz varsa bilin ki Beykoz’da her vatandaşımızı 12.500 lira fazladan para ödemekten kurtardık. Beykoz’daki tüm 2B’li arazileri hesaba kattığınızda eski parayla 1 katrilyon 250 trilyon, yeni parayla 1 milyar 250 milyon lira para Beykozlu hemşerilerimizin cebinde kaldı’’ dedi.

Hizmet tanıtımı mitingine Başkan Çelikbilek’in yanı sıra Ak Parti Beykoz İlçe Başkanımız Adem Sefer, belediye başkan yardımcıları ve idare amirleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.