loading.gif
mobile-banner-bg

BEYKOZ’UN MAKUS TALİHİ SON BULDU

...
11 Mart 2014 - Salı

Beykoz Belediye Başkanı ve yeni dönem Ak Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Yücel Çelikbilek, Rüzgarlıbahçe Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

 

Beykoz Belediye Başkanı ve yeni dönem Ak Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Yücel Çelikbilek, Rüzgarlıbahçe Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Ak Parti Kavacık Mahalle Temsilciliği‘nde gerçekleşen buluşmada Beykoz Belediyesi’nin 5 yıllık çalışmaları ve yeni dönem projeleri masaya yatırıldı.

Programa katılanlar arasında Başkan Çelikbilek’in yanı sıra Ak Parti Beykoz İlçe Başkanı Adem Sefer, Erdemler Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Nezihi Erdem, Ak Parti yeni dönem Beykoz meclis üyesi adayları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Erdemler Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Nezihi Erdem’in açılış konuşmasını gerçekleştirdiği programda Beykoz Belediyesi’nin 5 yıllık faaliyetlerinin anlatıldığı tanıtım filmi gösterildi.

Tanıtım filminin ardından söz alan Başkan Çelikbilek, 5 yıla 25 yıllık hizmet sığdırdıklarını belirterek; Beykoz’daki gözle görülür iyileşmenin ülkedeki mevcut istikrar ve güven ortamı sayesinde oluştuğunu kaydetti.

2B Yasası ile ilgili konularda bilgi vererek başladığı konuşmasında Başkan Çelikbilek, Beykoz’un 2B sorununu makus talih olmaktan çıkardıklarını belirterek; ‘’Beykoz’un 2B ve imar sorununun son bulması ile birlikte Beykoz’a 1milyar 250 milyon TL kazandırdıklarını, bir o kadar miktarın da Beykozlunun cebinde kaldığını hatırlattı. Milli Emlak’ın belirlediği Beykoz’daki arsa rayiç bedellerinde %50 indirim yapılması konusunda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yoğun gayretleri olduğunu söyleyen Başkan Çelikbilek, yeni dönemde Beykoz Belediyesi’nin tapu satışlarından elde edilen gelirle Beykoz’a dev yatırımlar yapacağını açıkladı.

Art niyetli insanların Beykoz’da kafa karışıklığı yaratarak 2B sürecini baltalamak istediğine dikkati çeken Başkan Çelikbilek’’ Böyle bir fırsat bir daha zor bulunur. Şu an tapularınızı alma hürriyetine sahipsiniz. Türkiye’de bir ilçe belediyesi olarak bunu bir tek biz başardık. Birileri çıkıp yalan ve boş vaatlerle tapuları biz dağıtacağız diyor. Onlara ’50 yıldır nerdeydiniz?’ diye soruyorum’’ dedi.

Yeni dönem yatırımları ile ilgili de bilgi veren Başkan Çelikbilek, Beykoz Arena, Kanal Riva, Çubuklu Sahil, Kılıçlı Film Platosu gibi projelerle Beykoz’un marka değerinin yükseleceğini, Beykozlu binlerce kişiye yeni iş sahaları doğacağını söyledi.

Başkan Çelikbilek konuşması sonrası salonda bulunanlardan büyük alkış aldı, Rüzgarlıbahçe sakinleri Başkan Çelikbilek’e seçim öncesi başarı dileklerinde bulundular.