loading.gif
mobile-banner-bg

BİRİZ, BERABERİZ, KARDEŞİZ BİZ

...
14 Kasım 2018 - Çarşamba

Ak Parti 14 Ağustos 2001'den bu yana beykoz teşkilatlarında görev yapan Teşkilat mensuplarımız ile istişare toplantısı düzenledi.

Ak Parti Beykoz ailesi vefa yemeklerinde buluştu.

İlçe Başkanlığımızca düzenlenen ilkini ekim ayında partimizin kuruluşundan bu yana ana kademe yönetimlerimizde görev alan yol arkadaşlarımızla gerçekleştirdiğimiz vefa yemeklerini kadın kollarında ve gençlik kollarında görev alan kardeşlerimizle buluştuğumuz toplantılarla tamamladık.

“Geçmişten geleceğe biriz, beraberiz, kardeşiz biz” temasıyla gerçekleşen yüzlerce teşkilat mensubumuzun katıldığı toplantılarda Mart 2019 Yerel Seçimleri öncesi birlik ve beraberlik mesajları verildi.

İl ve ilçe yöneticilerimizin katılımlarıyla gerçekleşen, ev sahipliğini İlçe Başkanımız Hanefi Dilmaç’ın yaptığı programlarda önceki dönem kademe başkanlarımız sırasıyla söz aldı. Ak Parti davasının dünü, bugünü ve yarının konuşulduğu toplantılarda yeni döneme ve özellikle de 2019 Mart Yerel Seçimlerine yönelik fikir alışverişinde bulunuldu. 

Yeni bir zaferin arefesinde, bu buluşmalar sayesinde güç tazeleyen, eski yol arkadaşlarıyla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşayan teşkilat mensuplarımız programdan memnun ayrıldılar.