loading.gif
mobile-banner-bg

Çelikbilek 10 şanslı takipçisini Derbi Maça gönderdi

...
22 Şubat 2014 - Cumartesi

Çelikbilek’ten 10 takipçisine GS-BJK maçı bileti

AK Parti Belediye Başkan adayımız Yücel Çelikbilek, 10 şanslı takipçisine Galatasaray-Beşiktaj derbi maçı bileti hediye etti.

Yücel Çelikbilek resmi facebook sayfasında açılan "Galatasaray-Beşiktaş maçlarında atılan en anlamlı gol" konusuna yapılan yorumların aldığı en çok beğeni sayısına göre belirlenen isimlerin 21 Şubat 2014 saat 15:00′e kadar Yücel Çelikbilek’in resmi Facebook sayfası’na mesaj atarak, iletişim bilgisi ve mail adreslerini yollamaları sonucu 10 kişilik bir liste oluşturuldu.

Oluşturulan listede yer alan isimlere, AK Parti Belediye Başkan adayımız Yücel Çelikbilek tarafından 22 Şubat 2014 Cumartesi saat 19:00'da Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena stadında oynanacak Galatasaray-Beşiktaş derbisine maç bileti hediye edildi.

Kendisinin de Beşiktaş taraftarı olduğunu belirten Başkan Çelikbilek, Türk futbolunun iki güzide takımına da başarılar diliyorum. Hak eden kazansın diyorum. Bizi sosyal medyada takip eden 10 şanslı vatandaşımızı da tebrik ediyorum.” Diyerek, derbi maçın centilmence geçmesini diledi.

Maç bileti kazanan isimlerin listesi şu şekilde oluştu:

1)  Burak Yavuz

2)  Volkan Acun

3)  Fuat Aytaç

4)  Fatih Yavuz

5)  Oğuzhan Şahin

6)  Emrah Karaca

7)  Murat Serçe

8)  Fatih Bican

9)  Esra Erdoğan

10) Kadir Dolu