loading.gif
mobile-banner-bg

Çubuklu Beşevler Halkı Başkan Çelikbilek İle Buluştu

...
26 Şubat 2014 - Çarşamba

Çubuklu Beşevler sakinleriyle bir araya gelen Çelikbilek, vatandaşla sohbet etti, sorularına cevap verdi

Ak Parti Beykoz Belediye Başkan Adayımız Yücel Çelikbilek, ‘Beykozlularla Sabah Buluşmaları’ programı kapsamında gezilerine devam ediyor. Çubuklu Beşevler sakinleriyle bir araya gelen Çelikbilek, vatandaşla sohbet etti, sorularına cevap verdi.

 

Ak Parti Beykoz Belediye Başkanı Adayımız Yücel Çelikbilek’in yanı sıra AK Parti Beykoz İlçe Başkanımız Adem Sefer, Belediye Başkan yardımcısı Hanefi Dilmaç, Belediye Meclis üyeleri ve adayları ile Çubuklu Muhtarı Hüsnü Kolcu da hazır bulundu. Çubuklu Beşevler Camii’nde kılınan sabah namazının ardından gerçekleşen kahvaltı programında mahalle sakinleri Başkan Yücel Çelikbilek ile sohbet edip, ilçemizle ilgili merak ettikleri konuları sordular. 

 

Programda vatandaşların sorularını tek tek yanıtlayan Başkan Yücel Çelikbilek, Beykoz Belediyesi’nin çalışmaları ve hizmetleri hakkında bilgi vererek, yeni projelerini anlattı. 2B alanlarıyla ilgili yapılan çalışmalardan bahseden Çelikbilek “Yapamayacağım şeyin sözünü vermem. Göreve geldiğimizde, bu 2B sorununu biz çözeceğiz dedik ve çözdük. Sizi yanıltmaya çalışanlara prim vermeyin. Dama çıkıp, bağırıp çağıranlara aldanmayın. Bizler Beykozluların yanındayız, Beykoz için varız. Beykoz’un geleceği çok parlak. Altyapısını hazırladığımız ve ilgili kurum ve kuruluşlardan onayını aldığımız çalışmalarımızla, göreceksiniz önümüzdeki beş yılda Beykoz uçuşa geçecek.” dedi.