loading.gif
mobile-banner-bg

Engelsiz bir dünya, engelsiz bir Beykoz için biz de varız...

...
26 Kasım 2020 - Perşembe

AK Parti Beykoz İlçe Başkanımız Sayın Muhammed Hanefi Dilmaç 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Beykoz Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı S

AK Parti Beykoz İlçe Başkanımız Sayın Muhammed Hanefi Dilmaç 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Beykoz Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Saniye Efe’yi ziyaret etti. Ayrıca yazılı bir açıklamayla engelli hemşerilerimizin gününü kutladı.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Beykoz Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Saniye Efe’yi ziyaret eden Dilmaç, “Engeller zihinlerde ve uzuvlarda değil, onları eksik gören kalplerdedir. Yeterki kalplere engel koyulmasın.  3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün farkındalığa vesile olması dileğiyle Beykoz Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Saniye Efe nezdinde tüm engelli kardeşlerimizin gününü kutluyoruz.” İfadelerini kullandı.

Ziyaret sonrası Dilmaç, OFD üyeler ile birlikte gökyüzüne renkli balonlar bıraktı.

Başkanımız ayrıca 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınladı. Yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Şüphesiz engelli kardeşlerimizin meselelerini ve sıkıntılarını hatırlamak sadece bir günün sınırlarına hapsedilmeyecek kadar önemlidir.

Engelli insanlarımızın sorunlarının çözümünü öncelikleri arasında gören AK Parti anlayışı, onların her konuda yanında olmaya ve hayatlarını kolaylaştırmaya gayret göstermiştir. 18 yılda eğitimden evde bakım hizmetlerine, istihdam ve pozitif ayrımcılıktan, engelli haklarına kadar pek çok soruna reform niteliğinde çözümler getirilmiştir.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sürecinde de engelli kardeşlerimizi yalnız bırakmadık. Salgın sürecini en az etkiyle atlatmaları için gerek devletimiz, gerekse belediyemiz bütün imkanlarını seferber etmiştir.

Engelli kardeşlerimizin sosyal hayatta daha çok yer almaları, huzur ve refahlarının artması için çalışmalarımıza var gücümüzle devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün toplumsal duyarlılığı ve farkındalığı artırmasını temenni ediyor, tüm engelli kardeşlerimize ve kıymetli ailelerine sevgilerimi sunuyorum.