loading.gif
mobile-banner-bg

Eylül Ay'ı Danışma Meclisimiz 30.09.2013 tarihinde Ahmet Mithat Efendi

...
30 Eylül 2013 - Pazartesi

Divan Başkanlığına Teşkilatlanma Birim Başkanımız ve İlçe Başkan Yardımcımız Sn. Mustafa Gürkan , yardımcılığında ise Kadın Kolları ve Gençlik Kolları

Divan Başkanlığına Teşkilatlanma Birim Başkanımız ve İlçe Başkan Yardımcımız Sn. Mustafa Gürkan , yardımcılığında ise Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Yönetimi eşlik etti.

İlçe Başkanımız Sn.Adem Sefer'in yaptığı açılış konuşmasında 2014 yılının Beykoz'da yine Akkadrolarla devam edeceğini , teşkilatımız bu konuda bilinçli ve şuurlu olarak profesyonel bir çalışma ile 31 Mart sabahı zaferle çıkacağını ifade etti. Her seçimde olduğu gibi bu seçimdende başımızın dik çıkacağını ve bu süreçte hizmet verecek herkese ak kapıların açık olduğunu bunun gönül işi olduğunu belirtti.

Bunu ardından İlçe Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Birim Başkanı Sn.Zülküf Sönmez son 3 aylık Teşkilat Faaliyet Sunumu'nu slayt eşliğinde yaptı. Faaliyet sunumunun ardından Başbakan'ımızın açıklamış olduğu Demokrasi Paketi ile ilgili kısa bir film gösterimi yapıldı. Belediye Başkanımız Sn.Yücel Çelikbilek yaptığı konuşmasında mevcut Belediye Başkanı olarak görevine devam ettiğini ,seçilecek Belediye Başkanı kim olursa olsun yine azim ve kararlılıkla bu davaya olan hizmetinin kesintisiz süreceğini ifade etti.2B konusunda muhalefetin yaptığı kafa karışıklığı , yanlış bilgi ve enformasyona rağmen Beykozlu hemşerilerimizi asla mağdur edilmeyeceğini , hiç bir Beykozlunun yerinden yurdundan edilmesinin söz konusu olmadığını, bu tür spekülatif haberlere itibar edilmemesini rica etti. Belediyenin kapısının sonuna kadar herkese açık olduğunu , makam için değil hizmet için bu göreve geldiğimizi beyan etti.İşbaşına geldiğinde nasıl heyecanla çalışıyorsa şimdide öyle heyecanla çalıştığını ifade etti. 30 Mart'da ne olacağını bilemeyeceğini ama son güne kadar canla başla çalışacağını söyledi.

Beykoz Belediye Başkan Aday Adayı Av. Kemal Kaya Ak Partiye güç katmak amacıyla omuz omuza çalışacağını , Türkiye'nin bu günlere kolay gelmediğini bu anlamda Demokrasi Paketi'nin çok önemli olduğunu belirtti.

Danışma Meclisi, ilçe teşkilatına katılım ve rozetlerin takdimi ile son buldu.