loading.gif
mobile-banner-bg

GENÇLERİ GELECEKTE ÇOK GÜZEL BİR ’’ BEYKOZ’’ BEKLİYOR

...
24 Şubat 2014 - Pazartesi

Ak Parti Belediye Başkan Adayımız Yücel Çelikbilek, Ortaçeşme Mahallesi’nde bulunan cami kütüphanesinde gençlerle buluştu.

Ak Parti Belediye Başkan Adayımız Yücel Çelikbilek, Ortaçeşme Mahallesi’nde bulunan cami kütüphanesinde mahallenin ileri gelenleri ve gençlerle buluştu.

Samimi bir havada geçen toplantıda Başkan Yücel Çelikbilek gençlerden gelen soruları yanıtladı.

İstanbul’un, Türkiye’nin ve Dünya’nın en güzel şehri; Beykoz’un da İstanbul’un en güzel ilçesi olduğunu ifade eden Başkan Çelikbilek, 5 yıllık belediye başkanlığı döneminde gençlere yönelik yaptığı hizmetleri değerlendirdi.

Beykoz’un gençlerine sunulan hizmetlerin, aynı zamanda Beykoz’un geleceğine yapılan yatırımlar olduğunu ifade eden Başkan Çelikbilek özetle; ‘’ 5 yılda Beykoz’a 4 üniversite kazandırdık. 25.000 öğrencimize eğitim desteği sağladık. Beykoz’da çocuk ve gençlerin eğlenceli zamanlar geçirebilmesi için park sayımızı 119’a çıkardık. 53 okula park ve bahçe hizmeti götürdük. Siz daha çok okuyun diye 20.000 eserlik bir kütüphane kurduk. Yaz ve kış spor okullarında 18 branşta 8500 öğrencimize eğitim verdik. Gençlerimizin daha donanımlı olması için birçok branşta kurslar açtık. En övündüğümüz başarımız ise; ailelerinizin yıllardır çözülemeyen evlerinin mülkiyet sorunu gelecekte sizin de sorununuz olmasın diye 2B’li arazilerin tapularını dağıtmaya başladık’’ dedi.

Gelecekte gençleri çok güzel bir Beykoz’un beklediğini ifade eden Başkan Yücel Çelikbilek gençlerden; çok okumalarını, çok çalışmalarını ve Türkiye’yi gelecekte daha güzel bir ülke haline getirmek için çok gayret göstermelerini istedi.