loading.gif
mobile-banner-bg

HALKA HİZMET HAKKA HİZMET DEMEK

...
21 Şubat 2014 - Cuma

Tokatköy Ayazma Cami Kuran Kursu’nun açılışını Başkanımız Yücel Çelikbilek ve mahallenin ileri gelenleri kurdele keserek dualarla gerçekleştirdi.

Beykoz Belediye Başkanı ve aynı zamanda yeni dönem Ak Parti Belediye Başkan Adayı Yücel Çelikbilek 21 Şubat Cuma günü, Ayazma Cami Kuran Kursu’nun açılışını gerçekleştirmek üzere Tokayköy’deydi. Açılış öncesi cuma namazını Ayazma Cami’inde kılan Başkan Çelikbilek, cami çıkışı vatandaşlarla tek tek tokalaşıp sohbet etti.

Görev gereği; vatandaşlarımızın ibadetlerini yerine getirebilecekleri mekanları inşa etmek, yapımına katkı sunmak sosyal belediyecilik anlayışımızın bir parçasıdır diyen Başkan Yücel Çelikbilek açılışta;      ‘’ Biz de bu noktada kuran kursumuz için belediye olarak üzerimize düşen görevi yerine getirdik. Neticede halka hizmet Hakka hizmet demek’’ şeklinde konuştu.

Tokatköy Ayazma Cami Kuran Kursu’nun açılışını Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ve mahallenin ileri gelenleri hep birlikte kurdele keserek dualarla gerçekleştirdi.