loading.gif
mobile-banner-bg

İSTİKRARIN SÜRMESİ, BEYKOZUN BÜYÜMESİ İÇİN BİZ GÖREVE HAZIRIZ

...
27 Şubat 2014 - Perşembe

Yücel Çelikbilek, Yeni Mahalle’deki Baruthane Parkı içerisinde yer alan 4 Kardeşler Düğün Salonu’nun bulunduğu alanda mahalleliyle bir araya geldi.

Ak Parti Beykoz Belediye Başkan Adayımız Yücel Çelikbilek, Yeni Mahalle’deki Baruthane Parkı içerisinde yer alan 4 Kardeşler Düğün Salonu’nun bulunduğu alanda mahalleliyle bir araya geldi.

Yeni Mahalle sakinleriyle samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda Başkan Çelikbilek, mahallelinin istek ve taleplerini dinlerken mevcut dönem çalışmaları hakkında da bilgi verdi. Yeni Mahalle halkının daima kendisini sıcak karşıladığını, misafir olduğu her ortamda kendisinin güzel ağırlandığını ifade eden Başkan Çelikbilek; mahalle sakinlerine gösterdikleri misafirperverlikten ötürü teşekkür etti

Mevcut 5 yıla 25 yıllık işler sığdırdıklarını belirten Başkan Çelikbilek; başta 2B olmak üzere, eğitim, sağlık, altyapı ve sosyal yardımlaşma alanlarında Türkiye’de örnek belediye gösterildiklerini söyledi. Başkan Çelikbilek: ‘’ Beykoz’da hiçbir parti iki dönem üst üste seçim kazanmadı; bunu başarabilen tek partiyiz. Şimdi 3. Dönem için göreve talip olduk. Beykoz’u çok güzel günler bekliyor. Kanal Riva projemiz Kanal İstanbul projesinin bir benzeri. 10.000 gencimize burada istihdam sağlayacağız. Kılıçlı Film Platosu projemizle Beykoz, sinema ve televizyon sektörünün ana üssü olacak. Küçüksu Mesire Aanı’nı eski görünümüne kavuşturacağız. Halkımızın ailecek dinlenebileceği, piknik yapabileceği yeni bir alanı olacak. Beykoz Arena Stadı’nı inşa ediyoruz. Fenerbahçe stadından sonra burası Anadolu Yakası’nın ikinci büyük stadı olacak. Beykoz’da ulusal ve uluslar arası birçok müsabaka düzenlenecek. Beykoz’un kültürel ve ticari anlamda gelişmesine büyük katkı sunacak. Tüm bunlar istikrarla oluyor. İstikrar sürsün, Beykoz büyüsün istiyorsanız biz göreve hazırız’’ dedi.

Mahalleli Başkan Çelikbilek’e Baruthane Parkı’nın çehresini güzelleştiren çalışmalarından ve ayrıca mahallede bulunan cami ve kuran kursuna verdiği destekten ötürü teşekkür etti.