loading.gif
mobile-banner-bg

KOLTUK SEVDASI İÇİN HER TÜRLÜ YALANI SÖYLÜYORLAR

...
04 Mart 2014 - Salı

Başkan Çelikbilek’in 2B Bilgilendirme Toplantıları kapsamında bu seferki durağı Fatih Mahallesi idi.

Ak Parti Belediye Başkan Adayımız Yücel Çelikbilek, 2B Yasası ile ilgili vatandaşları bilgilendirme amaçlı Beykoz’u sokak sokak geziyor. Başkan Çelikbilek’in 2B Bilgilendirme Toplantıları kapsamında bu seferki durağı Fatih Mahallesi idi.
Fatih Mahallesi Merkez Camisi Lokali’nde gerçekleşen 2B Bilgilendirme Toplantısı öncesi Başkan Çelikbilek, cami avlusunda bulunan vatandaşlarla bir süre sohbet etti.
Bilgilendirme toplantısında 2B Yasası’nın Beykoz’a sağlayacağı kazanımlar konuşuldu. Başkan Çelikbilek; Türkiye’de sadece Beykoz’a özel olarak Milli Emlak’ın, Beykoz’daki araziler için belirlediği arsa rayiç bedellerinde %50 indirim yapıldığını; kısacası vatandaşların tapularını alabilmesi için ödemesi gereken asıl paranın yarısını ödeyeceklerini, diğer yarısının vatandaşın cebinde kalacağını belirtti. Bu sayede Beykoz’a 1 katrilyon 250 trilyon TL; yeni para cinsinden 1 milyar 250 milyon TL kazandırdıklarını ifade etti.
Tapu satışlarından elde edilen gelirin belediyenin kasasında kalacağının da altını çizen Başkan Yücel Çelikbilek; bu paranın önümüzdeki dönemde Beykoz’a yapılacak yatırımlar için kullanılacağını söyledi. 
Tapular Sahte mi?
Bilgilendirme toplantısında vatandaşların sorularını da yanıtlayan Başkan Çelikbilek, bir vatandaşın ‘’ Belediye’nin verdiği 2B tapularının sahte olduğu söyleniyor’’ demesi üzerine salonda bulunan ve Fatih Mahallesi’nde ikamet eden 2B hak sahibi 3 kişiyi özel olarak belediyeye göndererek tapularını almalarını sağladı. Ahmet Demirçelik, Mustafa Güldür ve Aydın Büyükaslan isimli vatandaşlar tapularını almak için ivedilikle Beykoz Belediyesi’ne müracaatta bulundu. Böylece Başkan Çelikbilek bu örnek olayla, Beykoz’da dönüp dolaşan yalan haberleri bir anda bertaraf etmiş oldu.
Sizin Derdinizle Dertlenen Sadece Biziz
Devletin verdiği resmi evrakın hiçbir zaman sahte olamayacağının altını çizen Başkan Çelikbilek seçimlerin yaklaştığını hatırlatarak, özellikle bu dönemde bazı art niyetli guruplarca ortaya atılan yalan beyanlara kanmamalarını istedi. Başkan Çelikbilek konuşmasında: ‘’ Bunların derdi Beykozlunun kazanması değil; bunların derdi koltuk sevdası. Koltuğu kapalım da nasıl kaparsak kapalım derdindeler. Sizin derdinizle dertlenen sadece biziz. Beykozlunun tapu derdini biz çözdük. Sırf seçimleri kazanabilmek için yalan söylüyorlar, Beykoz’un ve Beykozlunun geleceği ile oynuyorlar’’ dedi.