loading.gif
mobile-banner-bg

MESELEMİZ OY ALMAK DEĞİL, GÖNÜL ALMAK…

...
18 Şubat 2014 - Salı

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Tokatköyü Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Tokatköyü Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Özellikle küçük yaştaki çocuk ve gençlerle yakından ilgilenen Başkan Çelikbilek ‘’ Meselemiz oy almak değil; küçük, büyük herkesin gönlünü almak’’ mesajı verdi.
Ak Parti Beykoz İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen mahalle ziyaretleri kapsamında; Beykoz Belediye Başkanı ve aynı zamanda yeni dönem Ak Parti Belediye Başkan Adayı Yücel Çelikbilek, Tokatköyü Mahallesi sakinleriyle buluştu.
Çocuk, genç, yaşlı 7’den 70’e herkesle tokalaşıp kucaklaşan Başkan Çelikbilek’e mahallelinin de ilgisi büyüktü. Ak Parti İlçe Kadın Kolları Teşkilatı tarafından vatandaşlara karanfil ve belediyenin mevcut icraatlarını anlatan broşürler dağıtılırken; Başkan Çelikbilek de bu sırada esnaf ve mahalleliyle sohbet etti.
Özellikle son dönemde Beykoz kamuoyunun gündeminin bir numarası olan 2B Yasası hakkında vatandaşları bilgilendiren Belediye Başkanı Çelikbilek ayrıca yeni dönem projelerini de mahalle halkıyla paylaştı. Beykozlunun Beykoz’da kalacağının sözünü verdiklerini ve bugün bu sözü tutmuş olmanın sevincini hep birlikte paylaştıklarını belirten Başkan Çelikbilek: ‘’ Tokatköy’e yakışır modern bir hizmet binası kazandırdık, derelerinin ıslah çalışmalarını tamamladık, kaldırımlarını yeniledik, sağlık anlamında birçok hizmet sunduk, ışıksız sokak bırakmadık ama yetmez… Yeni dönemde Tokatköy için daha yapacak çok işimiz var’’ dedi.
Mahalle sakinleri de Başkan Çelikbilek’e belediye çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirerek, yerel seçimler öncesi destek sözü verdi.