loading.gif
mobile-banner-bg

ŞAHİN KÖKTÜRK SPOR KOMPLEKSİ YAKINDA BEYKOZLULARIN HİZMETİNDE

...
08 Mart 2014 - Cumartesi

Beykoz Yeni Dönemde Sporun Merkezi Olacak

Ak Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Yücel Çelikbilek; yenileme çalışmalarına kısa süre önce başlanan ve bitimine az bir süre kalan Şahin Köktürk Spor Kompleksi’ndeki son durumu yerinde inceledi.

Eski görünümünden eser kalmayan ve günümüz koşullarına uygun son derece modern bir hale getirilen Şahin Köktürk Spor Kompleksi’ndeki çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Çelikbilek, tesisin yılın her günü hizmet vereceğini söyledi.

Spor kompleksinin çok amaçlı kullanılacağını belirten Başkan Çelikbilek, ısıtmalı olarak yenilenen yüzme havuzlarının üzerinin tamamen kapatıldığını, yaz-kış kullanıma uygun hale getirildiğini söyledi. Bay ve bayanlara ayrı hizmet sunacak yüzme havuzlarında ayrıca çocuk ve engelliler için de kapalı birer yüzme havuzu yer alacak.

Beykoz Yeni Dönemde Sporun Merkezi Olacak

Başkan Çelikbilek: ‘’ Beykozlu gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, bedensel ve zihinsel gelişimlerine katkı sunmak adına sporu fazlasıyla önemsiyoruz. Görevde bulunduğumuz 5 yılda Beykoz’daki 19 amatör spor kulübüne 400.000 TL değerinde malzeme ve nakdi destek sağladık. Kulüplerin sahalarının bakım-onarım-yenileme işlemlerini üstlendik. Yaz ve kış spor okullarında 18 branşta 8.500 öğrenciye eğitim verdik. Beykoz’da şampiyonlar yetiştiriyoruz. Şahin Köktürk Spor Kompleksi çalışmaları da spora verdiğimiz desteklerden sadece biri. Yeni dönemde 60 milyon TL değerinde dev bir yatırım Beykoz’u bekliyor. Beykoz Arena adını verdiğimiz projemizle birlikte Beykoz, ulusal ve uluslar arası birçok müsabakaya ev sahipliği yapacak. Beykoz Arena’da 10.000 kişilik stadyum, 1.500 kişilik kapalı spor salonu ve 1.500 kişilik tam olimpik yüzme havuzu yer alacak. Bu projemizle birlikte Beykoz yeni dönemde sportif, ticari ve sosyal anlamda daha üst bir noktaya yükselecek’’ dedi.