loading.gif
mobile-banner-bg

SOĞUKSU’DA SICAK KARŞILAMA

...
17 Şubat 2014 - Pazartesi

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Soğuksu Mahallesi’ndeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Soğuksu Mahallesi’ndeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle ziyaretinde başta 2B Yasası olmak üzere mevcut projeler konuşulurken; mahalle sakinleri Başkan Çelikbilek’e çalışmalarından ötürü teşekkür etti, yerel seçim öncesi destek sözü verdi.

Ak Parti Beykoz İlçe Teşkilatı yerel seçimlere kısa bir süre kala seçim çalışmalarını hızlandırdı. Çalışmalar kapsamında Beykoz Belediye Başkanı ve aynı zamanda yeni dönem Ak Parti Belediye Başkan Adayı Yücel Çelikbilek ile beraberindeki partililer Soğuksu Mahallesi’nde yaşayan esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

17 Şubat Pazartesi günü Ak Parti Beykoz İlçe Başkanlığı Soğuksu Mahalle Temsilciliği önünden başlayan ziyaret, semt meydanında halk buluşmasıyla devam etti.

Mahalle sakinleri tarafından son derece sıcak bir şekilde karşılanan Başkan Çelikbilek vatandaşlara 2B Yasası ve mevcut projeler ile ilgili bilgi verirken; vatandaşlar da kendi evlerinin tapularını alabilecek olmanın mutluluğunu Başkan’la paylaştı.

Başta 2B Yasası olmak üzere Beykoz’da eğitimden sağlığa, altyapı hizmetlerinden sosyal faaliyetlere varıncaya kadar birçok alandaki projeleri hayata geçirdiklerini belirten Başkan Çelikbilek, daha güzel bir Beykoz için çok çalıştıklarını ve yeni dönemde daha yapacak çok işlerinin olduğunu söyledi.

Yoğun katılımın gözlendiği halk buluşmasında partililer tarafından Soğuksu Mahallesi sakinlerine karanfil ve içinde belediye faaliyetlerinin yer aldığı el broşürleri dağıtıldı.