loading.gif
mobile-banner-bg

TÜM DÜNYA HALKLARININ GÖZÜ 30 MART SEÇİMLERİNDE

...
02 Mart 2014 - Pazar

Giresunlu Ak Parti Beykoz Belediye Meclis Üyesi adaylarının tanıtıldığı gecede; birlik ve beraberlik hakimdi.

Beykoz’da yaşayan Ak Parti Beykoz İlçe Teşkilatı’na mensup Giresunlu vatandaşlar tarafından organize edilen yeni dönem Giresunlu Ak Parti Beykoz Belediye Meclis Üyesi adaylarının tanıtıldığı gecede; birlik ve beraberlik hakimdi.

Beykoz’da yaşayan Giresunlu vatandaşların yoğun katılım gösterdiği dayanışma gecesi; Giresun İli’nin tarihteki önemini anlatan tanıtım filmi sunumu ve ardından Karadeniz Bölgesi’nin yöresel çalgısı olan kemençe resitaliyle başladı.

Yunus Emre Spor ve Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen dayanışma gecesinde, Giresunlu yeni dönem Ak Parti Beykoz Belediye Meclis Üyesi Adayları Sinan Çıtlak, Şahin Emanet, Nevzat Oral ve Salim Öztürk tanıtıldı.

Belediye meclis üyesi adaylarının özgeçmişlerinin okunarak kürsüye davet edilmesinin ardından Ak Parti Beykoz Belediye Başkan Adayımız Yücel Çelikbilek de kürsünün bulunduğu alana gelerek burada bir konuşma yaptı.

‘İstikrar Sürecek, Türkiye Büyüyecek, Beykoz Kazanacak’

Türkiye’de 13 yıldır istikrarı koruyan bir Ak Parti iktidarı olduğunu vurgulayan Ak Parti Beykoz Belediye Başkan Adayımız Yücel Çelikbilek: ‘’Bunun yansımalarını Beykoz’da 2B sorununun çözümü, eğitim, sağlık, altyapı, sosyal yardımlar, ulaşım gibi birçok alanda yapılan yatırımlarla görmekteyiz. Beykozlu artık evinde huzur içinde olacak çünkü Beykozlunun artık tapusu var. Kimse yalan beyanlarla Beykoz halkının huzurunu bozamayacak. Beykozlu Beykoz’da kalacak. Kanal Riva ve Kılıçlı Film Platosu projelerimizle Beykozlu onbinlerce gencimize iş olanağı sağlayacağız. Yapacağımız toplu konutlarla Beykoz’da maddi durumu el vermeyen binlerce ailemize yaşam alanları sunacağız. 5 yılda ilçemize 4 üniversite kazandırdık, binlerce öğrencimize eğitim desteği sağladık. Tüm bunları Türkiye’de şuan var olan istikrar ortamı sayesinde başardık. İstikrar sürecek, Türkiye büyüyecek, Beykoz kazanacak. Beykoz’da yine bu dönemde biz kazanacağız, Beykozlu kazanacak’’ dedi.

‘Mazlumların Sesi Olan Bir Başbakanımız Var’

Başta Ortadoğu, Balkanlar, Kafkaslar, Arap Ülkeleri, Afrika, Avrupa, kısaca Dünya’nın; ülkemizde yapılacak 30 Mart yerel seçimlerini yakından takip ettiğini belirten Başkan Çelikbilek özellikle İslam Coğrafyası’nın şuan bir buhran dönemi yaşadığını, yaşanan bu trajediye Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın sessiz kalmadığını; mazlumların dünyadaki sesi olduğunu söyledi. Suriye, Myanmar, Filistin başta olmak üzere Dünya’da ezilen tüm mazlum halkların Başkan Erdoğan’a sonsuz destek sunduğunun altını çizen Başkan Çelikbilek; 30 Mart yerel seçimlerinin sadece Beykoz, İstanbul ve Türkiye için değil; tüm Dünya halkları için kazanılması gereken bir seçim olduğunu vurguladı.