loading.gif
mobile-banner-bg

‘’TÜM YATIRIMLARIMIZI GENÇLERİMİZ İÇİN YAPIYORUZ’’

...
25 Şubat 2014 - Salı

Beytaş Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen yardım çekilişi organizasyonuna Yücel Çelilkbilek özel davetli olarak katıldı.

İshak Ağa İlköğretim Okulu idarecileri ve öğretmenlerinin tertiplediği Beytaş Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen yardım çekilişi organizasyonuna Ak Parti Belediye Başkan Adayımız Yücel Çelilkbilek özel davetli olarak katıldı. 
Beykoz’daki eğitim öğretim alanında yapılan çalışmaların ağırlıklı olarak konuşulduğu organizasyonda, Ak Parti Belediye Başkan Adayımız Yücel Çelikbilek’in yanı sıra diğer partilerin ilçe belediye başkan adayları da katıldı.
Beykoz’da belediyenin eğitim alanında yaptığı çalışmaları aktaran Başkan Yücel Çelikbilek, 5 yıllık zaman zarfında Beykoz’a 4 üniversite kazandırdıklarını, 25.000 öğrenciye eğitim desteği sağladıklarını, başarılı 500 öğrenciye bisiklet hediye ettiklerini, Beykoz’daki okullarda Akıllı Tahta uygulamasını yaygınlaştırdıklarını, 70 okula temizlik ve boya malzemesi desteğinde bulunduklarını açıkladı.
Beykoz’da başlatılan eğitim atağı kapsamında Defterdar Mehmet Bey İlköğretim Okulu ve Celal Aras Anadolu Lisesi’nin bakım ve onarımının üstlenildiğini belirten Başkan Yücel Çelikbilek, Çubuklu Viyadük altında hayırseverlerin katkılarıyla eğitime destek sağlayacak yeni bir okulun yapıldığını söyledi.
Beykoz’a birçok park ve spor kompleksi kazandırdıklarını da ifade eden Başkan Yücel Çelikbilek, ‘’Tüm bu yatırımlarımızı gençlere odaklı olarak hayata geçiriyoruz. Beykoz’un yarınlarda daha güzel hale gelmesi gençlerimiz elinde ve biz yerel yönetim olarak bu farkındalığın bilincindeyiz’’ dedi.