loading.gif
mobile-banner-bg

‘’YALAN HABERLERE İTİBAR ETMEYİN’’

...
25 Şubat 2014 - Salı

Yücel Çelikbilek,Beykoz’un çehresini değiştirecek ve Beykoz’u cazibe merkezi haline getirecek 2B Projesinin detaylarını anlatmak üzere Örnekköy’deydİ.

Ak Parti Belediye Başkan Adayımız Yücel Çelikbilek, Beykoz’un çehresini değiştirecek ve Beykoz’u cazibe merkezi haline getirecek 2B Projesi’nin detaylarını anlatmak üzere Örnekköy’deydi.

Kalabalık bir gurup tarafından alkış ve tezahüratlarla karşılanan Başkan Çelikbilek’e, Örnekköy’de destek büyüktü.

Örnekköy Mahallesi sakinlerinin 2B ile ilgili sordukları tüm soruları samimiyetle cevaplayan Başkan Çelikbilek, Beykozlunun Beykoz’da kalacağına söz verdiklerini ve şimdi sözlerini tutarak hak sahiplerine tapularını dağıtmaya başladıklarını ifade etti.

30 Mart yerel seçimlerine dikkati çeken Başkan Yücel Çelikbilek özellikle bu dönemde Beykoz’un kalkınmasını istemeyen bazı guruplar tarafından yalan yanlış haberlerin uydurulduğunu, provokatif (kışkırtıcı) eylemlere karşı vatandaşların sağduyuyu elden bırakmamasını istedi.

Türkiye’de sadece Beykoz’a özel olarak Milli Emlak’ın, Beykoz’daki araziler için belirlediği arsa rayiç bedellerinde %50 indirim yapıldığını; kısacası vatandaşların tapularını alabilmesi için ödemesi gereken asıl paranın yarısını ödeyeceklerini, diğer yarısının vatandaşın cebinde kalacağını belirtti. Bu sayede Beykoz’a 1 katrilyon 250 trilyon TL; yeni para cinsinden 1 milyar 250 milyon TL kazandırdıklarını ifade etti.

Tapu satışlarından elde edilen gelirin belediyenin kasasında kalacağının da altını çizen Başkan Yücel Çelikbilek; bu paranın önümüzdeki dönemde Beykoz’a yapılacak yatırımlar için kullanılacağını söyledi.

Başkan Çelikbilek: ‘’Binlerce evsiz vatandaşımız için uygun fiyatlı yeni evler inşa edeceğiz ve onlara bu evleri tahsis edeceğiz. Kanal Riva, Kılıçlı Film Platosu, Küçüksu Mesire Alanı, Tarihi Paşabahçe Vapuru gibi onlarca projemiz Beykoz’a en başta iş olanakları, sonrasında artı değer, güzellik, daha yaşanılabilir, daha yeşil alanlar kazandıracak’’ dedi.