loading.gif
mobile-banner-bg

YENİ DÖNEM PROJELERİ BEYKOZ’DA İŞSİZLİĞİ YOK EDECEK

...
02 Mart 2014 - Pazar

Ak Parti Beykoz İlçe Başkanlığı, Sultanlar Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Yıldız tarafından ağırlandı.

Ak Parti Beykoz İlçe Başkanlığı, 30 Mart Yerel Seçimleri öncesi çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Ak Parti Beykoz İlçe Başkanlığı yönetimi ve parti üyeleri, seçim çalışmaları kapsamında; ülkemizin değerli iş adamlarından Sultanlar Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Yıldız tarafından düzenlenen kahvaltı programına davetli olarak bir ziyaret gerçekleştirdi.

Yıldız Ailesi tarafından organize edilen kahvaltılı çalışma ve bilgilendirme programının ev sahipliğini Sultanlar Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Yıldız üstlenirken; programa Ak Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Yücel Çelikbilek, Ak Parti Beykoz İlçe Başkanı Adem Sefer ve beraberinde Ak Parti Beykoz İlçe Teşkilatı yönetici ve üyeleri, Sultanlar Şirketler Grubu’nun temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Sultanlar Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Yıldız, aynı idealler doğrultusunda hizmet üreten kişilerle bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek; ‘’ Son 13 yılda Türkiye başta demokrasi, ekonomi, eğitim, sağlık, ulaşım, inanç özgürlüğü gibi konularda çok büyük ilerlemeler kat etti. Mevcut istikrar ve güven ortamının sürmesi için şimdiki siyasi yönetimin yaşatılması gerekir’’ dedi.

Ak Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Yücel Çelikbilek ise Yıldız Ailesi’ne misafir olmaktan onur duyduğunu belirterek başladığı konuşmasında; Beykoz’da son 5 yıl içerisinde yapılan hizmetleri anlattı. 2B sorununu nihai çözüme kavuşturduklarını belirten Başkan Çelikbilek, ülkedeki istikrar ve güven ortamı sayesinde Ak Partili bir belediye olarak 9 yılda Beykoz’a 1 milyar TL değerinde yatırım yaptıklarını söyledi.

Beykoz’daki işsizlik sorununun çözümüne de değinen Başkan Çelikbilek; 60 milyon TL yatırımla inşa edilecek olan Beykoz Arena Spor Kompleksi’nin, Beykoz’un gencini ihya edeceğini; yanı sıra Kanal Riva, Kılıçlı Film Platosu, Çubuklu Sahil projeleriyle çok yakın gelecekte Beykoz’da işsizliğin tarih olacağını, binlerce gence iş imkânı doğacağını vurguladı.