loading.gif
mobile-banner-bg

Kıymetli Büyüklerimize Ziyaretler

Kıymetli Büyüklerimize Ziyaretler
17 Temmuz 2023 - Pazartesi

İl Sosyal Politikalar Başkanlığımıza bağlı bulunan Yaşlılar Koordinasyon Merkezimiz (YKM) koordinesinde “18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası” dolayısıyla kıymetli büyüklerimize ziyaretler gerçekleştirildi.

İl YKM üyemiz Yunus Emre Küçük, Sultangazi İlçe YKM Başkanımız Mahir Demirkol ve İlçe YKM üyeleri Sultangazi ilçemizde ikamet eden 124 yaşındaki Pupu Osma teyzemize hane ziyaretinde bulundular. YKM olarak Gümüşhane’li olan kıymetli büyüğümüzün bu anlamlı gününde yanında olarak tecrübelerinden istifade ettiler..

İl YKM üyelerimiz ve İlçe YKM Başkanlarımız evlerinde, iş yerlerinde, huzurevlerinde ve darülacezede bulunan kıymetli büyüklerimize ziyaretlerde bulunarak hasbihal ettiler. Çınarlarımız ile yapılan samimi sohbetlerde hayır duaları alındı.

18-24 Mart tarihlerinde tüm ilçelerimizde hane ziyaretleri gerçekleştirildi. Çekmeköy İlçe Sosyal Politikalar Başkanlığımız farklı bir formatla en genç üyeler ile en yaşlı üyelerimizi ziyaret ettiler. Beylikdüzü İlçe Sosyal Politikalar Başkanlığımız ise kıymetli büyüklerimize günün anısına fincan takımı hediye ettiler.